Choď na obsah Choď na menu
 


Tom Harper

Príspevky

Stanice Zodiac

30. 3. 2023

Stanice Zodiac Tom Harper: Vedecká stanica Zodiak vyletela do povetria. Zachránil sa jediný človek, ktorého nájde ľadoborec Pobrežnej stráže. Kapitán lode bude musieť odhaliť, čo sa skutočne stalo, kto zabíja vedcov za polárnym kruhom a ako s tým súvisí záhadný výskum, ktorý tu prebiehal.

 

Orfeus v podsvětí

10. 6. 2017

Orfeus v podsvětí Tom Harper: Filozof Platón a hudobník Jonah. "Oba hlavní hrdinové, novodobý i ten dávný, hledají pohřešované milované bytosti. Najdou je oba? Živé? Co na ně čeká v podsvětní říši, panství Hádově? Orfeus tam Eurydiku našel. Najde Jonah Lily? Objeví Platón tajemství nesmrtelnosti?"

 

Lazarova krypta

29. 1. 2017

Lazarova krypta Tom Harper: V stredovekých kryptách pod londýnskou bankou Montsalvat sa skrýva prísne strážený poklad. Prečo si banka vybrala práve Ellie Stantonovú, aby tu pracovala? Ako toto tajomstvo súvisí práve s ňou? A ako súvisí s Petrom z Camrosu, ktorému v 12. storočí tajomní nájazdníci vyvraždia rodinu? Nájde Peter svoju pomstu?

 

 

Kniha tajemství

13. 5. 2016

Kniha tajemství Tom Harper: Nick Ash zachraňuje ženu, ktorá mu pred pol rokom zlomila srdce. Sleduje jej stopu po polovici Európy a odhaľuje päťsto rokov staré tajomstvo. Je tu však ktosi, kto sa pokúša, aby táto záhada ostala naveky pochovaná.